2016-01-28

THAILAND : BANGKOK

Hei! 

Ja hyvää perjantaita kaikille! Oon tässä nyt taas vajaan viikon ollut kipeänä ja ajatus on lyönyt tyhjää kun olen tänne yrittänyt jotain kirjoitella, mutta ajattelin nyt jakaa tänne muutamia kuvia meidän Thaimaan reissusta!

Matkustimme siis perheeni kanssa Thaimaahan 7.1 ja palasimme sieltä 19.1. Alkuloman vietimme vilkkaassa Bangkokissa josta sitten maanantaina 11.1 lensimme aurinkoiseen Phukettiin, jossa sitten vietimme koko loppuloman. Bangkokissa ei tullut otettua kamalasti kuvia koska jätin kameran hotellille lähtiessämme kauemmas hotellin ympäristöstä. Tässä kumminkin muutamia parempia kuvia joita kameran muistikortilta löysin.


Bangkokissa yövyimme korkeassa 32 kerroksisessa Millennium Hilton nimisessä hotellissa. Huoneemme sijaitsi 17. kerroksessa ja näkymät olivat mahtavat! Hotellin ylimmässä kerroksessa oli näköala baari/ravintola, jossa kävimmekin viimeisenä iltana syömässä. Matkaan hotellilta ostoskeskuksille kesti vajaa puoli tuntia, jokea pitkin lautalla ja sen jälkeen SkyTrain:llä eli ilmajunalla mentäessä. Hotellia voin kyllä suositella kaikille jotka Bangkokiin päin ovat matkustamassa!

Bangkokissa tarkoituksena oli kierrellä kaupoissa ja kauppakeskuksissa, ja siellähän niitä riitti! Omaksi lemppari-ostoskeskukseksi muodostui ehdottomasti Siam Center ja aivan vieressä sijaitseva Siam Paragon. Pienen matkan päässä oli myös MBK Center niminen kauppakeskus jossa oli kaikenlaista tavaraa myynnissä. Yhtenä päivänä kävimme isoimmassa ostoskeskuksessa eli Central Worldissa, jossa vietimme melkein yhden kokonaisen päivän. Ketjuliikkeissä hinnat olivat aika samat kun Suomessa tai muualla maailmalla, mutta katukauppiailta ja paikallisista liikkeistä sai tavaraa ostettua halvemmalla. Kävin muuten myös eräässä kauneushoitolassa laitattamassa ripsienpidennykset ja hintaa niillä oli vain 1000THB eli noin 25€. Ja todella tyytyväinen olin lopputulokseen ja pysyivät koko loman ajan hyvässä kunnossa vaikka tuli paljon hikoiltua ja uituakin. Suosittelen jos tahtoo loman ajaksi laitattaa ripset kuntoon :)

Bangkok oli mielestäni semmoinen paikka että siellä viihtyy hyvin sen muutaman päivän, mutta ihan viikon reissulle en sinne välttämättä lähtisi.
 Pakko päästä joskus uudelleen!
No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3