2016-02-20

LATELY


En olekaan tänne kirjoitellut taas hetkeen. Olen viime aikoina ollut jostain syystä todella väsynyt vaikka kouluakaan ei viikossa muutamaa tuntia enempää ole ollut.
Kouluun liittyviä asioita on riittänyt, kuten viimeisen jakson työharjoittelupaikan löytäminen, tyylihistoriatyön kirjoittaminen 1930-luvulta ja sopivien mallien löytäminen kahteen kampaukseen ja ehostukseen. Kirjallisen työn tekemistä olen lykännyt koko ajan vain eteenpäin ja ensiviikolla pitäisi olla jo valmista..

Tiistaina pääsin harjoittelemaan amerikkalaisen parranajon asiakkaalle ensimmäistä kertaa, ja kyllä jännitti! Kaikki meni onneksi hyvin ja asiakas oli tyytyväinen.
Keskiviikkona kävin ottamassa pitkään haikailemani lävistyksen, nimittäin rookin! Ajattelin että voisin tehdä siitä oman pienen postauksensa jossain vaiheessa jos saan tarpeeksi tekstiä aikaiseksi..
Torstaina meillä oli koulusta etäpäivä, joten käytin sen työharjoittelupaikan etsimiseen ja onneksi sen löysinkin vaikka monesta paikasta jouduinkin kysymään.
Tänään olisi tarkoitus tehdä tuo kirjallinen työ loppuun ja kirjoitella muutama postaus valmiiksi.

 Ainiin, ystävänpäiväkin meni jo!  Oikein hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille!
2 comments :

  1. Ääääh, muakin himottaisi kovasti rookki tai helixi, mutta mä olen niin neulakammoinen, ettei uskalla :D Tosin viimekertainen läväri meni aika hyvin, toisaalta siinä ei puhjottu rustoa... :D Oliko kivulias? Amerikkalainen parranajo kuulostaa jännältä! Oliko siis sellainen barber shop tyylinen veitsellä tehtävä? Jännää! Hyvät myöhäiset ystävänpäivätoivotukset täältäkin ja tsemppiä koulujuttuihin! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihanasta kommentistasi! Rook oli kyllä kivulian kaikista lävistyksistäni mutta ei niin paha kuin luulin!:) Seuraavaksi ois luvassa varmaan just helix, mutta saa nyt nähdä tulenko enää mitään lävistyksiä ottamaan. Ja joo, amerikkalainen parranajo tehtiin veitsellä :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3