2016-02-06

LAZY YESTERDAY


Perjantai 5.2.2016


6:30 Herään kun puhelimen herätyskello soi, olin vahingossa unohtanut sen päälle. Laitan herätyksen pois ja nukahdan uudelleen..

7:00 Havahdun unesta kun poikaystävä lähtee töihin ja antaa suukon poskelle..  Nukahdan uudelleen...

10:30 Herään kissojen pomppiessa päälläni, nousen sängystä ja lähden vessaan pesemään naaman ja hampaat. Laitan kissoille ruokaa, itse en jaksa syödä aamupalaa tänään..

11:00 Alan meikata, haluan kokeilla uutta luomiväriä jonka ostin eilen tukussa käydessäni.. Ostin sen, jotta saisin summaksi 50€ täyteen ja leiman korttiin(heh).. Kuuntelen samalla jotain satunnaista listaa spotifysta.

11:30 Olen saanut meikattua ja alan maksamaan laskuja.. Laskujen maksamisen jälkeen on taas niin hyvä tunne kun ne on hoidettu alta pois. Selaan vielä sähköpostin mahdollisten kesätyöpaikkojen vastaus viestien varalta, mutta ei vieläkään viestejä.

12:00 Pesen pyykit ja laitan astianpesukoneenkin pyörimään, samalla korjaten ympärillä lojuvia tavaroita paikoilleen. Seuraavaksi siirryn tietokoneelle ja käyn vielä läpi kaikki työpaikkailmoitus- sivut.

13:30 Säikähdän ja kuulen kovan räsähdyksen! Kissat kaatavat vanhan ikkunan joka odotti seinää vasten nojaten että sille tehtäisiin jotain. Vien kissat vaatehuoneeseen turvaan.
13:34 Alan siivota lattiaa isoista lasinsirpaleista ja vien ikkunan vaatehuoneeseen kissat päästettyäni vapaaksi sieltä.

15:00 Laitan saunan päälle, koska poikaystävä on tulossa jo töistä kotiin. Heti saunan laitettuani alan laittaa ruoaksi spagettia ja jauhelihakastiketta.

15:40 Syön ruoan ja poltan melkein suuni koska ruoka on vielä kuumaa.

16:30 Lähdemme käymään poikaystävän isovanhempien luona, vaihdan päälleni yöpaidan tilalle pikaisesti vaatteet jotka löydän ensimmäiseksi vaatekaapista..

19:30 Palaamme kotiin, kävimme tulomatkalla kaupasta hakemassa irtokarkkipussin leffa-iltaa varten.


19:40 Alamme katsomaan elokuvaa Netflixistä kera karkkien ja sipsien. 

21:00 Alan kirjoittamaan postausta samalla kuunnellen spotify:ta ja pesemällä meikkejä pois gina tricotista ostamillani meikinpoistopyyhkeillä, kunnes tajuan että uusi vedenkestävä ripsivärini ei irtoa kyseisellä liinalla, eikä minulla ole vedenkestävän ripsivärin poistoainetta tai kookosöljyä.


22:15 Lähden käymään naapurissa asuvan ystäväni luona.


0:45 Söin juuri iltapalaa ja nyt alkaa ihan kunnolla väsyttämään. En jaksa enää viimeisellä tätä postausta, teen sen huomenna. Vaihdan yövaatteet ja pesen hampaat, jonka jälkeen rojahdan sänkyyn, ja nukahdan välittömästi.
2 comments :

  1. Kiva my day postaus! Näitä on hauska lueskella, pääsee mukavasti kurkistamaan bloggaajien arkeen:)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3