2016-03-05

FEB FAVORITES


Taas alkaisi yks kuukausi olla takana päin! Viime kuukausi oli mulle todella rento koulun suhteen, mutta nyt maaliskuussa siihen tulee onneksi muutos, kun meillä alkaa työharjoittelu! Käytiin keskiviikkona äidin kanssa musiikkikeskuksella kuuntelemassa Rob Kingsleyn konserttia. Konsertti on tribuutti Elviksen Las Vegas -kauden musiikille. Tykkäsin konsertista todella paljon ja suosittelen kyllä käymään, jos Elviksen musiikki kiinnostaa. Ensi viikolla ois hiihtoloma ja mulla ei oo kummempia suunnitelmia hiitolomalle, kuin vaatekaapin läpikäyminen ja vaatteiden myyminen kirpputorilla. Hiihtoloman jälkeen ois tiedossa mm. ripsienpidennyskoulutus, jota odotan todella kovasti! Tuntuu muuten että kuukaudet menee niin nopeasti, että sen kummempia ns. kuukauden suosikkeja ei ehdi syntyä, mutta ajattelin nyt vielä kumminkin jakaa mun helmikuun satunnaiset suosikit. En vielä tiedä tulenko tekemään näitä enää jatkossa joka kuukausi.


Gina Tricotista ostettu pipo! En yleensä tykkää käyttää pipoja, mutta tästä väristä ja mallista tykkään ihan hirveesti!


Simplen kosteuttava kasvovoide! Tää on ihanan kosteuttava ja kevyt. Tuoksu on todella neutraali josta tykkään! Ostin tämän Anttilasta alennuksesta, mutta muita kyseisen merkin tuotteita en sieltä löytänyt. Osaisiko joku kertoa saako näitä täältä Kuopiosta vielä jostain? :D

Avaimenperä. Tän avulla löydän avaimet laukusta nopeasti!:D

2 comments :

  1. No sanos muuta, kuukaudet kyllä tuntuvat todellakin siltä, että niistä ei meinaa jäädä mitään muistikuvaa kun vilahtavat ohi niin nopsaa! :( Nuo essencen liplinerit piinaavat kyllä mua ihan mahdottomasti! Mun on pitänyt ottaa tuollaisia mukaan nyt jokainen kerta kun pisteelle satun päätymään, mutta kaikki on AINA loppu >:( Pitää alkaa stalkkaamaan myyjiä ja kysyä milloin he meinaavat täyttää hylyn, jotta saisin edes jotain mukaan!

    ReplyDelete
  2. Joo, noi essencen tuotteet tuntuu olevan aina loppu joka paikasta!:D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3