2016-04-17

MAKEUP GEEK EYESHADOWS


Tämä postaus tulee vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 
Tilasin tuossa muutama kuukausi sitten BeautyBay nettikaupasta Makeup Geekin luomivärejä muutaman kappaleen Naked Basicks paletin kaveriksi. En ole aiemmin tilannut kyseisestä nettikaupasta mitään joten tämä oli ensimmäinen kerta. Verkkokauppa on mielestäni todella selkeä ja tilaaminen on helppoa. Vähän miinusta joudun antamaan toimituksesta jossa kesti luvattua pidempään (noin 3 viikkoa). Lisäksi paketti oli hiukan rikkoontunut matkalla, mutta onneksi kaikki tilaamani tuotteet saapuivat ehjinä perille. Kaipasin siis jotain vaihtelua meikkailuun ja tilasin muutaman luomivärin makeup geek:ltä. Olen lukenut netistä, että merkin luomivärit ovat todella hyviä ja pigmenttisiä, joten ajattelin testata muutamaa sävyä. Tilasin sävyt : Creme brulee, Cocoa bear, Bitten, Burlesque ja Envy. Lisäksi tilasin Z-paletin, johon voi magneetin avulla kiinnittää nuo luomiväripannut ja koota omanlaisensa paletin. Paletteja sai useassa eri sävyssä ja koossa. Oli todella vaikea valita vain muutama sävy, koska vaihtoehtoja oli paljon.Créme brulee - Lämmin vaaleanruskea matta
Cocoa bear - Lämmin punaruskea matta (oma lemppari)
Bitten - Viininpunainen matta
Burlesque - Viininpunainen helmiäinen
Envy - Todella tumma vihreä helmiäinenMusta on todella kätevää, että jokainen pystyy kokoamaan näistä omanlaisensa paletin, eikä käy niinkuin yleensä, että aina jotkut sävyt jää käyttämättä! Tolle Z-paletille tuli hintaa noin 10€ ja nämä kyseiset luomivärit maksoivat 6.30€/kpl. Mielestäni hinta-laatu suhde on kohdillaan ja suosittelen kaikille tuon paletin hommaamista.
Olen ollut todella tyytyväinen tähän hankintaan ja tulen varmaan joskus tilaamaan lisää sävyjä tuohon Z-palettiin.No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3