2016-05-05

NEW SHORT HAIR


Hei!

Viime kerrasta onkin jo aikaa kun viimeksi taas kirjoittelin! Aika on kulunut suurimmaksi osaksi työharjoittelun parissa, enkä ole enää töistä päästyäni jaksanut aukaista konetta. Vappu meni aika rennoissa merkeissä serkkua vahtiessa, eikä tullut sen kummemmin pyörähdettyä missään. Lauantaina kävin ottamassa tatuoinnin Tinos' tattoossa Kuopiossa. Kiitos muuten kaikille bloginsa linkanneille! Alan tänään käymään niitä enemmän läpi.
Kuten mä jo jossain aijemmassa postauksessa mainitsinkin, olen miettinyt hiustyylin uudistamista. Muutama viikko sitten päätin toteuttaa suunnitelmani ja en voisi olla tyytyväisempi!  Mulla on aina ollut suht pitkä tukka, joten näin lyhyt tukka oli mulle aivan uusi juttu! Päällimmäiset hiukset ylettyy vielä ponnarille, joka on mielestäni hyvä jos tahtoo nopeasti hiukset pois edestä.  Leikkautin hiukseni Studio Alex T. llä Kuopiossa.


8 comments :

 1. Ihana kesätukka, tossa on varmaan ihan sika mukavaa nyt sit olla :-D Ja näyttää kyl hyvältä, sopii sulle tosi hyyvin!

  Janica K.

  ReplyDelete
 2. Apuaaa rakastuin sun hiuksiin ihan täysin! Todella ihanat ja sopii sulle hyvin <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! kiva kuulla että sopii :)

   Delete
 3. Ooooooh! Aivan mahtava tukka! Apua! Tuo sopii sun kasvoille kuin nenä päähän! Mä olen itse aina leikitellyt ajatuksella tosi lyhyestä käkkärätukasta, mutta pokka ei riitä :D Hienoa, että sä usklasit leikata tukkaa, lopputulos on meinaan upea. Sanoinko jo, että näyttää superhienolta? :P Hyvää viikonloppua ja aurinkoisia kelejä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi!:) oon kyllä todella onnellinen että uskalsin leikata, tää on nimittäin paljon mukavampi kuin se pitkä tukka! Kyllähän ne hiukset kasvaa. Ja samoin sinne ihanaa alkavaa kesää!<3

   Delete
 4. Vau! Tosi hieno kesätukka! <3 Voi, kun itekin uskaltaisin.. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3