2016-08-19

BACK THIS SUMMER


Palataan hetkeksi vielä kesään, vaikka syksy jo tekeekin kovasti tuloaan. Tämä postaus on pyörinyt luonnoksissa jo ihan liian kauan, joten tässä se nyt tulee! Tämä kesä meni pää-asiassa töissä,  mutta muutamaan huikeeseen tapahtumaan pääsin osallistumaan kesän aikana! Kaksi viikkoa sitten perjantaina oli mun viimeinen työpäivä tänä kesänä, ja voin sanoa että oli kyllä huikea vika päivä! Kuopiossa järjestettiin Trust Kapital Openin Beach volley -tapahtuma 3.8-7.8. Perjantain ottelun jälkeen oli meidän liikkeen oma muotinäytös, johon pääsin itsekin osallistumaan! Tulihan siellä lavalla, tai tässä tapauksessa kentällä pyörähdettyä itsekin muiden työntekijöiden mukana. Oli todella huikea näytös ja kokemus!
Koko harjoittelu-jakso on ollu todella mukava,  ja viikko ennen näytöstä olin työkaverini Eetun kanssa kaksi päivää kestävässä Kuopion Rockcockissa Studio Alex T. n teltassa töissä! Meiltä oli mahdollista molempina päivinä saada uutta festaritukkaa pika-parturissa ja naisille oli tarjolla pika-kampauksia! Siellä tuli siis vietettyä 2 hurjan pitkää mutta antoisaa päivää. Nää oli muuten mun ihan ensimmäiset festarit!

Pidin juuri ennen Kuopio rokkia pienen parin päivän loman töistä ja lähdin äidin kanssa Helsinkiin! (Helsingin matkasta tulikin jo postausta aikaisemmin.)
Viime viikolla alkoi koulu todella mukavasti torstaina parilla tunnilla, mutta tämän viikon tiistaina se tosiaan alkoi vasta kunnolla (intialaisella pää-hieronnalla). Viime viikonloppuna tuli pidettyä pienimuotoiset tuparit täällä meidän uudessa asunnossa ja ne meni todella mukavasti! Pää-asiassa kutsuimme avopuolisoni kavereita, koska hän oli tupareista enemmän innostunut kuin minä. Kesä sujahti kyllä todella äkkiä ohitse ja nyt pitääkin alkaa etsimään kaapin perältä kaikki villa paidat ja neuleet lämmittämään viileinä päivinä!Muokkasin muuten tätä mun blogin ulkoasua! Mitä mieltä?

Miten teidän kesä meni? Tuliko käytyä festareilla?


No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3