2016-08-31

GOALS REST OF THE YEAR


Olen viimeaikoina miettinyt paljon, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja mitkä on mun loppuvuoden tavoitteet ja suunnitelmat. Halusin nyt tulla kirjoittelemaan tavoitteista jotka pyrin syksyn ja talven aikana saada tehtyä.

1. Suorita näytöt ja valmistu.
Tämä on ehkä kaikista tärkein asia mulle loppuvuodessa, koska mun on mahdollista valmistua jo vuodenvaihteen jälkeen, jos saan kaikki näytöt (tai ainakin suurimman osan) suoritettua toisen jakson työharjoittelun aikana.

2. Syö terveellisemmin ja liiku.
Mun on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli toteuttaa pienimuotoinen elämäntapamuutos ruokailutottumuksien ja liikunnan suhteen. Oon lykännyt tätä jo jonkin aikaa, mutta nyt syksyn ja talven aikana aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja siirtyä terveellisempään ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan.

3. Opettele valokuvaamaan.
Olen aina ollut todella kiinnostunut valokuvaamisesta ja kuvan muokkauksesta, mutta en ole koskaa opetellut/oppinut käyttämään kameran kaikkia toimintoja ja kuvan muokkauksessakin käytän yleensä  jotain helppoa kuvan muokkausohjelmaa. Haluaisin oppia enemmän kuvaamisesta ja kameran toiminnoista, joten ajattelin mennä jollekin valokuvaus ja kuvanmuokkaus kurssille!

4. Lue kirjoja
Aikaisemmin en ole tykännyt yhtään lukea, mutta nyt viimeaikoina lukeminen on kiehtonut mua jotenkin todella paljon, etenkin mua kiinnostaisi lukea englanninkielisiä kirjoja! Tilasin netistä pari kirjaa jotka aion tämän syksyn ja talven aikana saada loppuun.


5. Opi joogaamaan 
Luin jostain, että jooga auttaa kehon hallintaan ja auttaa rentoutumaan. Lisäksi se edistää ruoansulatusta lisää kehon liikkuvuutta ja notkeutta. Ostin kirjakaupasta kirjan jossa ohjataan joogan maailmaan ja siinä on ohjeet niin aloittelijoille kuin edistyneillekin joogaajille.

6. Säästä rahaa
Mä oon todella huono säästämään rahaa (myönnetään..) , mutta nyt turhat ostokset saa jäädä kauppaan ja rahaa säästöön.

7. Kehity ripsien teossa ja tee paljon ripsiä!
Haluan oppia hyväksi ripsien tekijäksi ja päästä tekemään niitä enemmän. Toivoisin joskus pääseväni tekemään niitä työkseni.

&

8. Kehitä blogia ja blogin ulkoasua
Tykkään todella paljon kirjoitella tänne ja pitää blogia, mutta tuntuu että se oma "juttu" on vielä vähän hakusessa. Lisäksi haluaisin saada mun blogista enemmän oman näköiseni. Mua kiinnostaisi tehdä muoti/pukeutumis- aiheisia postauksia, mutta oon todella huono kameran edessä.. Olisiko jollain hyviä vinkkejä, miten rentoutua kameran edessä ja saada hyviä kuvia?
No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3