2016-08-15

LUSH LOVE


Helsingissä käydessa oli pakko käydä pyörähtämässä Lushin liikkeessä pariinkin otteeseen..heh
Pelkästään liikkeen ulkonäkö ja se tuoksu sai mut raahautumaan sinne aina uudelleen!Siellä siis myydään käsintehtyä kosmetiikkaa mm. saippuoita, kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, meikejä, kylpypommeja yms. Oon monesti kuolannut heidän nettisivuillaan, mutta ikinä ei ole tullut tilattua mitään lähinnä postikulujen takia. Olen kerran aikaisemmin käynyt lushin liikkeessä helsingissä ja silloin matkaan lähti yksi heidän ihanista tuorekasvonaamioista ja näyte purnukka käsivoiteesta. Tällä kertaa liikkeessä kierreltyäni ja tuotteita hypisteltyäni oli todella vaikea päättä mitä ostaisi, koska löysin liikaa kaikkea ihanaa! Hinnat kumminkin ovat aika korkeita, joten montaa tuotetta en olisi raaskinut ostaa.Mukaan lähti kuitenkin muutama juttu joista oon super innoissani!
Mm. aikaisemmin saamani käsivoide näytteen täysikokoinen purnukka, vartalosaippua ja kasvojenpuhdistusaine!

Handy Gurugu käsivoide - On ihanan kermainen koostumus ja ihana tuoksu, kosteuttaa käsiä todella hyvin ja on todella riittoisaa. Sisältää mm. sheavoita. Tässä on mielestäni todella kätevä purnukka esimerkiksi yöpöydälle.


Sultana of soap Saippua - Tää tuoksu! Voisinpa jotenkin saada tämän tuoksun sinne ruudun toiselle puolelle! Myyjä leikkasi isosta saippuapalasta haluamani kokoisen siivun. Pienin koko oli 100g jolle tuli hintaa noin 7 euroa. 


Ultrabland kasvojenpuhdistusaine - Ostin tämän korvaamaan kookosöljyn jota käytän yleensä meikin poistossa. Helsinkiin lähtiessä en jaksanut ottaa suurta litran kookosöljypurkkia mukaan, joten poikkesin helsinkiin päästyämme lushin myymälään ja kysyin myyjältä, mitä tämä suosittelisi meikinpoistoon. Hän suositteli ehdottomasti tätä tuotetta ja sanoi että tällä lähtee vedenkestäväkin meikki. Jännityksellä illalla kokeilin tätä ja vedenkestävään ripsiväriini ja sehän lähti todella hyvin! Olen jatkanut tällä pesemistä nyt helsingistä kotiuduttuani joka päivä kun olen meikannut.


Ooteko te käyttänyt Lushin tuotteita ja löytyykö lempparia?

Tässä vielä linkki Lushin sivuille, mistä löytyy enemmän tietoa tuotteista!
No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3