2016-09-26

LATELYHeippa kaikille! 

Ajattelin pitkästä aikaa tulla jakamaan tänne pienen postauksen muodossa hieman kuulumisia. Syksy onkin jo ihan kunnolla päättänyt tulla kun lehdetkin alkaa olla jo ihanan ruskan väreissä. Ilmatkin on viilentyneet huomattavasti, neuleet ja pipot on päässeet vaatekaapin perältä käyttöön ja syys- ja talvitakit on haettu varastosta käyttöön...
Flunssastakin on tullut jo selvittyä muutaman inkiväärishotin avulla. Viimeaikoina kalenterissa on ollut (ja on edelleen) vaikka sun mitä merkintää ja menoa, joten pientä stressin poikasta on ollut havaittavissa. Tämä alkusyksy on kumminkin alkanut suht rennosti koulun suhteen, koska etä-päiviä on paljon. Parissa näytöksessä/koulutuksessa on tullut käytyä avustamassa koulun ohella, jotka on tietysti vain plussaa oppimisen kannalta ja niitä on tulossa jatkossakin. Pari näyttöäkin olen sopinut muutamalle päivälle, joten nekin saan vihdoin alulle! Mua kiinnostaisi hirveästi kirjoitella tänne blogin puolelle, mutta kuvaamisen kanssa on viimeaikoina ollut pieniä ongelmia.. en tiedä johtuuko kamera-vanhuksesta vai kuvaajasta (heh). Mut sitä varmasti sattuu kaikille blogin pitäjille jossain vaiheessa, vai?

Asiasta kukkaruukkuun... Huomasin, että parin kuukauden päästä on vuosi siitä kun aloin tänne blogiin kirjoittelemaan (hui, onko siitä jo niin kauan)! Ajattelin että mahdollisesti voisin tehdä pienen arvonnan synttäreiden kunniaksi.. siitä lisää mahdollisesti parin kuukauden päästä, joten olkaahan kuulolla.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? 
No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3