2016-09-13

MAKEUP UPDATE - ESTÉE LAUDERDOUBLE WEAR & ADVANCED NIGHT REPAIR

Päätin kesän lopussa, että päivitän meikkipussiani hieman ja ostan syksyksi kunnon meikkivoiteen.
Yleensä en käytä ollenkaan meikkivoidetta, enkä ole semmoista omistanutkaan muutamaan vuoteen. Toiveena oli kevyt, hengittävä ja tarvittaessa peittäväkin meikkivoide. Mulla ei ollut mitään hajua, miltä merkiltä ja mitä meikkivoidetta lähden ostamaan, joten marssin sokoksen meikkiosastolle ja sain muutaman näytteen eri meikkivoiteista kokeiluun. Niitä aikani testailtuani ja myyjän suosittelemana päädyin myöhemmin ostamaan sokoksen kutsu kauneuteen -tapahtumasta edullisempaan hintaan Estée lauderin double wear -meikkivoiteen täysikokoisena. Mietin pitkään tämän- ja lightversion välillä, mutta tällä paksummalla saan tarvittaessa peittävämpääkin lopputulosta halutessani. Vaikka kyseinen meikkivoide on kaikkea muuta kuin kevyt, voi sitä myyjän mukaan sekoittaa esimerkiksi tuohon saman sarjan seerumiin,  jolloin koostumuksesta tulee kevyempi.

Meikkivoide on mulla sävyssä 1N1, joka on just sopiva ihoni sävylle. Nyt noin viikon käytön jälkeen voin sanoa että on kyllä paras meikkivoide mitä oon ikinä kokeillut! Peittää yhdellä kerroksella juuri sopivasti, eikä tunnu iholla ollenkaan pakkelimaiselta, niinkuin monet muut meikkivoiteet. Tosi riittoisa tuote ja pysyy todella pitkään hyvänä kasvoilla! Ainoa miinus pakkauksesta, vaikka tämä hieno pullo onkin niin tässä ei ole pumppua, joka tekee annostelusta hieman hankalaa. Vaikka tämä onkin hieman arvokkaampi meikkivoide, niin on kyllä mun mielestä hintansa arvoinen näin muutaman kerran kokeilun jälkeen.

Myyjä suositteli levittämään kyseisen meikkivoiteen joko siveltimellä tai beautyblenderillä. Itse tykkään käyttää sivellintä ja mulla onkin meikkivoiteelle käytössä Zoevan meikkivoidesuti, sillä meikkivoide levittyy mielestäni todella hyvin iholle.

Onko teillä jotain ehdotonta lemppari meikkivoidetta? Tuliko käytyä Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumassa?


No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3