2016-09-30

SEPTEMBER BEAUTY FAVORITESHeippa ja hyvää syyskuun viimeistä päivää! Siitä onkin aikaa kun viimeksi jaoin suosikkeja tänne! En aio tehdä näitä joka kuukaudelta, koska joka kuulta mulle ei yleensä ehdi kertyä uusia lemppareita. Luulen että seuraava tulee marraskuun puolella. Syyskuu alkaa olla lopuillaan, joten tässä muutamia kauneus-suosikeitani tältä kuulta. Jotkut onkin vilahtaneet blogissa jo aikaisemmin, mutta joukosta löytyy pari muutakin tuotetta...

LUSH | HANDY GURUGU
Paras apu kuivuville käsille! Tässä on aivan ihana tuoksu ja voide on ihanan paksua ja kosteuttavaa.CALVIN KLEIN | BEAUTY
Tämän hetken ehdoton lemppari hajuvesi! Ihanan raikas tuoksu todella hyvä ihan arkikäyttöön.


NEAL'S YARD | SALT SCRUB
Tää on yks mun ihan lemppari luonnonkosmetiikkamerkki! Tuotteissa on todella ihana tuoksu ja muutenkin todella miellyttävä sarja. Ostin tämän suolakuorinnan kesällä, mutta nyt syksyllä ja talvella tämä on huippu niin kuivien käsien kuin koko vartalonkin ihon kuorintaan.


ZOEVA | 104 BUFFER FACE BRUSH
Tilasin tämän jokin aika sitten zoevan nettikaupasta meikkivoidetta varten. Meikkivoide levittyy tämän avulla todella tasaisesti kasvoille. 


L'ORÉAL PARIS | TRUE MATCH CONCEALER
Ostin tämän peitevoiteen jokunen aika sitten, koska peitevoide, jota aikaisemmin käytin oli tällä hetkellä väärän sävyinen syys-iholleni. Ostin tämän halvan hinnan takia, ja yllätyin positiivisesti miten peittävä tämä on! Vaikka tuote ei olekaan vedenkestävä, se pysyy todella hyvin koko päivän paikallaan.


Oliko teillä jotain samoja suosikkeja? 
2 comments :

  1. ai vitsi miten kauniita kuvia ♥

    http://tthekidult.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3