2016-10-02

NYX SOFT MATTE LIP CREAMMoikka, ja ihanaa sunnuntai iltaa kaikille!
Näitä Nyxin soft matte lip cremejä on näkynyt monella mm. blogeissa ja löytyy varmasti monelta meikkipussista. Miksi näitä nyt pitäisi suomeksi kutsua? Voidemmaiset huulipunat? Tutustuin itse näihin jokusen aikaa sitten ja multa löytyy sävyt London, Monte Carlo ja Abu Dhabi. Eli kaksi nudehtavaa ja yksi perus punainen...

Näissä on todella ihana samettimainen koostumus ja nämä sanotaan kuivuvan mattaisiksi ja pysyvän huulilla koko päivän. Omalla kokemuksella mitä näitä olen nyt käyttänyt niin pysyy kyllä hyvin, mutta ei mitenkään koko päivää. Koska tuote on voidemmainen, se leviää todella helposti huulten rajojen yli ja kuluu aika äkkiä pois. Nämä ei onneksi kuivata ainakaan mun huulia yhtään eikä jää tahmaiseksi, mutta ilman huultenrajauskynää näitä en voi käyttää. Hinta-laatusuhde näissä on kuitenkin mielestäni ihan hyvä ja sävyvalikoima on todella laaja. Nyxin lipcremet maksaa Sokoksella muistaakseni vajaa 9€


Mikä näistä tuotteista tekee hauskat on se, että sävyt on nimetty kaupunkien mukaan! Harmi että Helsinki ei päässyt yhdeksi sävyksi nyxin suosittuihin nestemmäisiin huulipuniin.
Minkäköhän värinen se olisi?


Kuten näkyy, nudehtavat sävyt ovat todella samankaltaisia, mutta Abu dabhi (oikealla) on mielestäni hieman Londonia (vasemmalla) punertavampi. Sävyä Monte Carlo on tullut käytettyä näitä kahta muuta vähemmän, mutta luulempa että pikkujoulu aikaan tämäkin pääsee huulille.
En usko että tulen ostamaan enää uusia sävyjä näistä lip cremeistä, mutta Nyxin lingerie myöskin mattaiset, nestemmäiset huulipunat kiinnostaisivat ihanien sävyjensä puolesta, mutta ne ovat aina Sokokselta loppu.

Mitä meiltä olette näistä Nyxin supersuosituista lip cremeistä ja löytyykö omasta meikkipussista? 


2 comments :

  1. kiva postaus! ite oon tykännyt kovasti noista nyxin huuli tuotteista :)! pari kappaletta löytyy multakin eri sävyissä :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Kyllähän noita on paljon kehuttu:) mitkä sävyt sulta löytyy?

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3