2016-10-18

THIS WEEKHei! Ajattelin tulla taas pitkästä aikaa kirjoittelemaan tänne blogin puolelle! Niinkun varmaan monella opiskelijalla, minullakin alkoi syysloma! Ihana viettää pitkästä aikaa lomaa ilman minkäänlaisia suunnitelmia ja menoja, koska syysloman jälkeen jatkuu taas näyttöjen suorittaminen ja muutaman viikon päästä noin 8 viikkoa kestävä työssäoppiminen! Onneksi meillä on suunnitteilla pieni viikonloppuloma marraskuun puolella, joten eiköhän se auta tsemppaamaan sinne asti.

Värjäsin muuten viime viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni hiukseni kasvivärillä koulun ekokampaajan valinnais-kurssilla, joten jos jotain sattuu kiinnostamaan hiusten värjääminen ekologisesti kasvivärillä, niin kommenttia saa jättää ja kirjoitan siitä mielelläni ihan omaa postausta myöhemmin

 Väsäsin tänään pienen "to do listin" asioille, mitkä haluan saada tehtyä alta pois syysloman aikana ja ajattelin jakaa sen tähän samaan kuulumis-postaukseen.

AUTUM HOLIDAY - TO DO LIST

Käy vaatekaappi läpi ja siivoa se
Siitä on aikaa kun viimeksi olen käynyt vaatekaappini kunnolla läpi ja karsinut sieltä vaatteita, joita ei enää tule käytettyä. 
Myy vaatteita nettikirpparilla / vie osa kierrätykseen
Tykkään myydä vaatteita kirppareilla ja kierrättää, toivon vaan että pääsen itselleni turhasta tavarasta eroon
Kirjoita muutama postaus valmiiksi
Välillä on aikoja kun ei ehdi kirjoitella, mutta haluan kumminkin pitää täman blogin hengissä, joten tää vapaa-aika pitää käyttää hyödyksi!
Käy tukussa ostamassa ripsiliimaa ensiviikkoa varten
Ripsiä taas luvassa heti loman jälkeen
Leikkaa äidin ja veljen hiukset 
Nauti lomasta!

Onko teillä syysloma ja mitä suunnitelmia teillä on lomaviikolle?No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3