2016-11-06

FEW EYELASH EXTENSIONS No 2.Heippa kaikille! Tällä kertaa tulin kirjoittelemaan hieman ripsienpidennyksistä ja jakamaan hieman omaa kehitystäni kuvien merkeissä!

•Ripsienpidennys perustuu siihen, että omiin luonnollisiin ripsiin yksitellen kiinnitetään ripsikuituja, joilla saadaan luotua niin näyttävämpiä kuin luonnollisempia ripsien pidennyksiä pituuksia ja paksuutta säätelemällä. Kuituja on siis eri pituisia, paksuisia ja niitä on eri kaarevuuksia. Ne valitaan asiakkaan omiin ripsiin sopivaksi ja halutun lopputuloksen mukaan, kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksiä on kahta erilaista, klassista ja volyymia.

Klassisissa omaan ripseen kiinnitetään yksi (yleensä paksuudeltaan 0.15, 0.20 tai 0.25mm) ripsikuitu, kun taas volyymeissa käytettäviä ohuempia ripsikuituja (0.05 - 0.07mm) kiinnitetään useampia kuituja vuihkamaisesti omaan luonnolliseen ripseen, jolloin lopputulos on huomattavasti tuuheampi kuin klassisissa ripsissä.

Molemmilla tekniikoilla saa huomattavasti luonnollisia ripsiä näyttävämmät ripset ja ne korostavat ja avaavat katsetta todella kauniisti!

Olen käynyt kurssin klassisiin ripsiin, eli en tee vielä volyymejä (mutta toivottavasti niitäkin jossain vaiheessa!) Tässä muutamia ripsiä joita on tullut viime aikoina kavereille tehtyä. Kaikista en ole muistanut kunnon kuvia ottaa, mutta tässä nyt muutama.

Klassiset ripsienpidennykset C- kaari  0.15  9mm-14mm

Klassiset ripsienpidennykset D- kaari 0.15  9mm-12mm

Klassiset ripsienpidennykset C- kaari 0.15  9mm-11mm


Jos sinua kiinnostaa kuulla enemmän ripsienpidennyksistä tai niiden hoidosta, laita ihmeessä kommenttia! Vastaan kysymyksiin mielelläni osaamiseni mukaan.

Onko sinulla kokemusta ripsienpidennyksistä tai oletko harkinnut niiden ottamista?

POSTED by Tessa


2 comments :

 1. saiskohan sulta jollain muikeella hinnalla ripsiä täällä kuopiossa? ;-) houkuttelis testata, mutten tiedä miten toimis silmälasien kanssa.

  pääsit mun suosikki blogit postaukseen, käyhän vilkasee! :-)
  http://tthekidult.blogspot.fi/2016/12/link-your-blog-faves.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihanaa, että pääsin suosikkilistallesi!<3 Teen ripsiä Studio Alex T:llä! Kannattaa ehottomasti testata jos kiinnostaa ;) Ja kyllä, ripset sopii hyvin lasienkin kanssa!:)

   Delete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3