2017-04-24

FIRST POST 2017Hei kaikki! Ja kyllä.. tämä on ensimmäinen postaukseni vuodelle 2017, eli hyvää uutta vuotta näin hieman myöhässä! Tauko venähti vähän odotettua pidemmäksi, mutta mulla on siihen syyni. Valmistuin koulusta, perustin oman yrityksen/toiminimen ja aloitin työt aivan huipussa tiimissä täällä Kuopiossa Studio Alex T:llä! Valmistuin siis parturi-kampaajaksi virallisesti viime kuun lopussa, jolloin sain todistuksen koululta! Lisäksi nyt alkuvuodesta on tullut käytyä monissa erilaisissa koulutuksissa niin Kuopiossa kuin Helsingissäkin.


Ja kuten saatatte huomata tätä tekstiä lukiessasi, että olen päättänyt herättää blogini talviunilta. Mulle iski tässä yksi päivä semmoinen olo, että pakko päästä päivittämään blogia! Noh, päästyäni bloggerin puolelle, huomasin että joudun hieman muistuttelemaan mieleeni miten tämä bloggaaminen nyt menikään ja samalla epäonnekseni huomasin, että bloggerikin on hieman muuttunut tässä taukoni aikana.. Toivottavasti siis annatte pienet mokani näissä postauksissa anteeksi, jos niitä tulee :D
Jospa nää hommat palautuisivat mieleen viimeistään parin postauksen jälkeen! En vielä ole täysin varma mitä tulen tänne kirjoittelemaan, mutta jatkan varmasti aika samanlaisella sekavalla tyylillä kuin ennenkin, mutta nyt viimeaikainen kiinnostuksen kohteeni, meikkaaminen tulee varmasti näkymään blogissa enemmän! Lisäksi uusi kamera on saanut motivaationi kuvaamiseen korkealle (siitä tulossa lisää myöhemmin!)


Millaiset postaukset teitä kiinnostaa?


No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3