2017-05-14

C A M E R AHei! ja oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ja hyvää äitien päivää kaikille äideille ja etenkin omalle! Kuinka teidän äitienpäivä meni? Me käytiin mun perheen kanssa syömässä äitienpäivälounas ja loppupäivä on mennytkin ihan kotona löhöillessä! Mulla on ollut alusta asti käytössä mun ihana luotettava kamera-vanhus Canonin eos 1000D, mutta viimeaikoina sen kanssa yhteistyö on ollut hieman hankalaa. Tämän takia motivaatio bloginkin on kärsinyt. Päätimme viimein V:n kanssa hommata uuden, hieman pienemmän kameran jota olisi helppo kantaa mukana myös mm. matkoilla.
Olen jonkun aikaa jo selaillut erilaisten kameroiden arvosteluja netistä ja mielessä pyöri paljon mm. Monissa blogeissakin törmäämääni Olympuksen minijärjestelmäkameroihin. Pyörähdimme pääsiäisviikonloppuna Rajalan liikkeellä ja vertailimme siellä myyjän kanssa muutamaa vaihtoehtoa ja päädyimme ensin olympuksen pen e-pl7, mutta harmiksemme sitä ei ollut enää saatavilla kyseisestä liikkeestä edes tilaamalla (ilmeisesti suosittu kamera). Päädyimme siis ostamaan Olympus pen e-pl8, joka on uudempi malli, muuten mielestäni täysin sama kamera, mutta muotoilua ja ulkonäköä on paranneltu. Kameran mukana tuli perus oblektiivi (M.zuiko Digital 14-42mm 1:3,5-5,6), joka riittää meille näin alkuun. Olympus pen E-PL8 on siis "järjestelmäkamera täynnä monipuolisia ominaisuuksia jokapäiväiseen kuvaamiseen." Kamerassa on Wifi-ominaisuus, jonka avulla kuvat voi siirtää kamerasta vaikkapa puhelimeen todella kätevästi ilman johtoja!

En ole ehtinyt vielä kauhesti kameraan tutustua tai käyttää, mutta kamera tulee varmasti kovaan käyttöön! Pidän kameran helppokäyttöisyydestä ja kokokin on mielestäni ihanan kompakti ja helppo ottaa mukaan! Ulkonäöstäkään ei ole valittamista.


Onko teillä kokemusta kyseisestä kamerasta ja mitä pidätte?No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3