2017-05-27

COFFEÉ TIPHei! ja ihanaa lauantaita sinne jokaiselle! Viime postauksesta onkin kulunut taas hetki aikaa, pakko myöntää että vihdoinkin tänne suomeen tulleet lämpöiset kelit ovat houkuttaneet ulkoiluun tietokoneen sijaan!
Mutta.. asiaan! Olen tässä kevään aikana käynyt muutamia kertoja Helsingissä kouluttautumassa (mm. vajaa kuukausi sitten kulmien kestopigmentointiin) ja jokaisella kerralla suunnitelmissa on ollut löytää jokin uusi ihana pieni kahvila, jossa voisin käydä pitkän päivän jälkeen.

Löysin viime työ-reissullani aivan ihanan kahvilan aivan hotellini läheltä ja ajattelin tulla vinkkaamaan siitä teillekkin. Kyseessä on siis Kahvi Charlotta niminen paikka, joka sijaitsee Runeberginkadulla Helsingissä. Paikka oli ensisilmäyksellä todella viihtyisä ja rauhallinen varsinkin ilta-aikaan kun siellä pyörähdin.


Kahvikin oli hyvää, listalta löytyi valikoima erilaisia kahveja ja tarjolla oli kaikenlaisia leivoksia ja muuta pientä syötävää. Päädyin tällä kertaa pelkkään kahviin, koska olin juuri käynyt syömässä. Valitsin listalta Café au laitin, enkä todellakaan joutunut pettymään! Kahvilassa oli myynnissä myös kotiin laaja valikoima erilaisia kahveja ja teetä, mutta tällä kertaa mukaan ei lähtenyt mitään.

Kahvilan aukiolo-ajat olivat omaan mieleeni, koska arkisin 7-21 aikana kerkeää siellä hyvin pyörähtämään. Aion todellakin mennä käymään kysisessä paikassa uudelleen kun olen parin viikon päästä menossa taas Helsinkiin!Oletteko pyörähtäneet kyseisessä kahvilassa ja onko teillä jotain suosikki kahvilaa, jossa kannattaisi käydä?


No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3