2017-05-07

KAUNEUSHAASTEHuhheijjaa ja hyvää sunnuntaita kaikille! Mulla on taas yksi työviikko takana ja perjantaina päästiinkin tekemään kampauksia ja meikkejä erääseen ihanaan muotinäytöseen! Lauantaina oli tarkoitus kirjoitella teille tätä postausta, mutta laiskuus vei voiton..
 Säätkin alkaa jo pikkuhiljaa onneksi olla hieman keväisemmät, vaikka ensiviikolle lupailtiinkin taas vaihteeksi kylmää ilmaa. Mä niin rakastan tätä suomen ilmastoa...  Onneksi varasimme muutama päivä sitten äitini kanssa matkan Kreikkaan! Kävin loppuviikosta hieman tutustumassa uuteen kuntosaliin Huippu Centeriin ja sain viikonlopuksi kolme peräkkäistä päivää ilmaista tutustumisaikaa. Saa nähdä tuleeko siitä mulle uusi harrastus vai viekö laiskuus taas voiton niinkuin joka vuosi. :D Kuinkas teidän viikko meni?
Huomasin tämän hauskan haasteen pyörivän tällä blogeissa ja päästin pistää itsellenikin kysymykset talteen ja vastailla niihin nyt näin sunnuntain kunniaksi täällä blogin puolella.

VARHAISIN MEIKKIMUISTOSI?
-Varmaan kaikki nuortenlehtien mukana tulleetmeikit kuten esimerkiksi anytimen meikit (kuka muistaa?) ja varmaan ensimmäisiä kertoja tuli lainailtua meikkejä äidin meikkipussista salaa.

MITÄ MEIKKEJÄ LÖYTYY KÄSILAUKUSTASI?
-Ei yleensä mitään muuta kuin sen päivän huuli-tuote jos olen muistanut ottaa sen mukaan. En koskaan muista/jaksa koskaan korjailla meikkiä päivän aikana.

LEMPITUOKSUSI?
-En ole löytänyt vielä itselleni sitä juuri oikeaa tuoksua, jonka ostaisin aina uudelleen ja uudelleen. Omaan mieleeni ovat enemmän tummat ja mausteiset tuoksut kuin imelät kukkaistuoksut. Tällä hetkellä käytössä on vercasen hajuvesi. Eli täydellisen hajuveden etsintä jatkuu!HENKILÖKOHTAINEN KAUNEUSVINKKISI?
-Vedenkestävä meikki kannattaa puhdistaa kookosöljyllä! Itse olen tehnyt näin jo udeamman vuoden ja sillä lähtee parhaiten vedenkestävä silmämeikki!

UUSIN KOSMETIIKKALÖYTÖSI?
-Ehkä kiinnostavimmat ostokset helsingistä ovat Khiel'sin syväpuhdistava kasvojenpuhdistusvaahto ja saman sarjan suihkugeeli. 

IKIMUISTOISIN VIRHEOSTOKSESI?
- Teen todella harvoin virheostoksia, koska mietin yleensä aika tarkkaan mitä tuotteita ostan. Sanoisin tähän kuitenkin, että varmaan jotkut ebaysta testiin tilatut huulimeikit joita ei tullut kuitenkaan koskaan käytettyä (onneksi).

MEIKKIVOITEELLA VAI ILMAN?
-Mieluummin ilman, ja yleensä varsinkin kesällä menenkin ilman. Nykyään kuitenkin töihin meikatessani käytän melkein poikkeuksetta aina meikkivoidetta kun tulee meikattua muutenkin enemmän.

EYELINER VAI KYNÄ?
-Aijemmin olisin vastannut tähän, että ei kumpikaan. Mutta harjoittelun kanssa sanoisin että eyeliner. 

TUOTE, JOTA ILMAN ET TULISI TOIMEEN?
- Ei ole tuotetta jota ilman en tulisi toimeen, mutta jos joku pitää sanoa, niin varmaan Loréalin brow artist plumper kulmavaha. Sillä saa kulmat hyvin ojennukseen ja pysyy koko päivän!

TUOTE, JOTA HALUAISIT KOITTAA?
-Anastasia Beverly hills modern renaissance luomiväripaletti! Siinä on niin kauniit sävyt. Enkä tällä hetkellä omista muutaman yksittäisen luomivärin lisäksi muita kuin urban decayn basic 2 luomiväripaletin, jossa on hyvät perus ruskeat sävyt. Olisi kiva vaihteeksi kokeilla jotain erilaista silmämeikkiä.Ottakaa ihmeessä kysymykset talteen ja vastailkaa omissakin blogeissa tai ihan muuten vaan! Jos vastasit näihin blogissasi, niin linkkaa blogisi osoite kommentteihin niin käyn lukemassa!:)


2 comments :

 1. Ooh, en oo kokeillu kookosöljyä meikinpoistoon! Kiitos vinkistä! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kannattaa kyllä testailla! Itse en kyllä enää palaa meikinpoisto aineisiin :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3