2017-05-31

NEW BEAUTY THINGSHei ja hyvää keskiviikkoa kaikille!
Mulla onkin ollu työntäyteinen päivä takana, mutta päätin silti tulla tänään jakamaan teille hieman mun viime aikaisia kosmetiikka-ostoksia!
Luvassa on ainakin mulle aika uusia tuttavuuksia ja merkkejä, joita on mahtava päästä testailemaan. Huomenna olis tarkoitus käydä viimeisen kerran koululla valmistujaisjuhlassa/todistusten jaossa. Vaikka olenkin jo todistuksen saanut, ajattelin kuitenkin käydä vielä viimeisen kerran näkemässä koko meidän luokkaa (tai ketkä nyt saapuu paikalle) ja opettajaa. Saa nähdä kuinka kipeät jalkalihakset saan huomiselle kun aloitin tänään pitkästä aikaa taas salillitreenin! Nyt kuitenkin asiaan..


KIEHL'S CALENDULA DEEP CLENSING FOAMING FACE WASH
Edellisen kasvojenpuhdistusaineen loputtua, päätin että haluan seuraavaksi kokeilla jotain uutta merkkiä. Päädyin ostamaan tämän syväpuhdistavan vaahtoavan puhdistusaineen Kiehl'siltä! Olen aina tykännyt vaahtoavista putsareista, koska tuntuu että ne puhdistavat kasvot hyvin ja ovat riittoisia. Lisäksi ostopäätökseen vaikutti aika iso tuotekoko joka varmasti kestää mun käytössä pitkään. 


LUSH COPPERHEAD SHAMPOOBAR
Mulla on jo jonkin aikaa ollut käytössä Lushin seanik - shampoopala ja olen ollut aivan rakastanut siihen. Päätin ostaa toisen heidän sampoopalavalikoimasta ja päädyin tähän ihanaan hennaa sisältävään kiiltoa ja pehmeyttä tuovaan palaan. Näissä hyvää on mielestäni se, että yksi pala kestää noin 80 pesua ja pienen kokonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan. Ja tuoksu on aivan mahtava!


KIEHL'S ORGINAL MUSK BATH AND SHOWER LIQUID BODY CLANSER
Ostin tämmöisen ihanan kylpy ja suihkusaippuan samalta merkiltä kuin ensimmäisen tuotteen ihan mielenkiinnosta. Tässä on todella mieleinen tuoksu ja se olikin syy siihen miksi tämä lähti mukaan.


SMASHBOX PHOTO FINISH PRMER
En ole aikaisemmin omistanut minkäänlaista primeria, eikä minulla ole niistä minkäänlaista kokemusta taikka mielipidettä. Päätin ostaa siis sellaisen testiin ja kicksin myyjä suositteli minulle tätä tuotetta. Primeria oli saatavilla kahta eri kokoa, joten valitsin tämän pienemmän (15ml) putilon näin alkuun.


Oliko joku tuote tuttu tai haluaisitko kuulla jostain enemmän mielipiteitä yms?


No comments :

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment! <3